L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 6 de juliol del 2015

Pilar Moncho, de Sueca, serà la diputada provincial de Compromís per la Zona Electoral de Sueca.


La nova diputada provincial entre els alcaldes de Tavernes i Sueca.
La regidora de Sueca, Pilar Moncho, serà la diputada de Compromís per la zona electoral de Sueca, segons el resultat de la votació celebrada ahir. Els regidors electes de Compromís de les localitats que formen part de la Junta Electoral de Zona es van reunir a Sueca per tal de designar el diputat provincial que correspon a la coalició en aquesta circumscripció, que compren Albalat de la Ribera, Almussafes, Cullera, Sollana, Sueca i Tavernes. 

La diputada amb el govern municipal de Tavernes
El diputat provincial de la zona no havia pogut estar elegit en no haver-se constituït l’Ajuntament de Tavernes, cosa que va ocórrer el passat divendres, i ahir diumenge a la localitat de Sueca es va reunir l’assemblea de zona, constituïta per un total de 27 regidors encara que només 25 emeteren el vot. 

La regidor de Sueca, Pilar Moncho Matoses, ha estat elegida diputada provincial per 19 vots dels 25 regidors assistents. Jesús Bernabé Salesa, d'Almussafes, ha obtingut els altres 6 vots.
Els regidors electes de Compromís a la zona de Sueca
A l’acte han acudit la totalitat de regidors de Tavernes, amb Jordi Joan al front, estant també present l’alcaldessa de Sueca, Raquel Tamarit. Tavernes i Sueca són les dues poblacions de la zona on Compromís compta amb l’alcaldia.