L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dimecres, 8 de juliol del 2015

Millor netejar o millor no embrutar?


Massa vegades hem llegit i sentit comentaris del tipus que el poble està brut, que si no es neteja, que si això, allò o el de més enllà.

Una cosa tenim nosaltres ben clara: els carrers, les voreres no s'embruten a soles en unes hores. Tampoc els bancs o el mobiliari urbà no es trenquen ni es fan malbé a soles en un dia. Cal alguna cosa més que es diu... intervenció humana.

Hem vist moltes vegades com carrers del pobles els havien deixat com una patena i així estaven a les 9 del matí, i a migdia eren com un femer de papers, restes de bosses de menjars, etc i etc. I ni els papers, ni les bosses apareixen per generació espontània de davall de l'asfalt del carrer.

El millor remei diuen que és no embrutar. I això ho oblidem moltes vegades. Com oblidem tindre un poc de sentit cívic i actuar segons ens recomanen.

A Tavernes hi ha un ecoparc on es poden dipositar tot tipus de deixalles. Damunt, per facilitar més la tasca, l'Ajuntament ha marcat uns dies a la setmana perquè els veïns, previ avís a l'Ajuntament, deixen a la porta de casa trastos i mobiliari, en un horari concret pe no molesta, i seran arreplegats pel servei municipal. Res difícil ni complicat. 
 
A pesar d'això, hi ha gent que prefereix "passar olímpicament" de tot i deixar al costat dels contenidors del fem qualsevol cosa, des de trastos inservibles, mobles, restes de material d'obra, cartonatges, etc i etc. la foto ho deixa ben palés.

Fotos així en podem fer tots els dies, tant al casc urbà com a la platja. ¿Fins quan?
 
Agraïm les fotografies i el comentari que ens han enviat, base del nostre escrit.
 

1 comentari:

Anònim ha dit...

Millor no embrutar