L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimecres, 15 de juliol del 2015

Mercat Medieval "Rei En Jaume I" entre avui i el diumenge a la Goleta.


El Mercat Medieval “Rei En Jaume I” és una nova experiència de mercat medieval que estarà present a la platja de la Goleta entre avui, dia 15 de juliol, fins el diumenge dia 19, amb diverses activitats entre les 19’30 i les 00 hores. 
La ubicació exacta de l'esdeveniment és el "Parc del Canal", situat al mateix costat del canal, a l'entrada de la Goleta i de la zona San Pablo.  
El mercat està organitzat per la regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Tavernes en col·laboració amb l’empresa “Ancar – Mercats medievals i temàtics”, i tal com ha confirmat el regidor Josep Llácer compta amb l’al·licient de poder escoltar demà a les 21:30 hores el més important cantant de cançó tradicional valenciana, Pep Gimeno “Botifarra”, que ens oferirà una mostra de les cançons de batre, sega, de llaurar... i altres sobre la vida i costums de la nostra terra.
També els dies 17, 18 i 19 els assistents podran gaudir amb l’observació de diverses activitats al voltant de l’ofici tradicional del ferrer i de la granja d’animals. Totes aquestes activitats s’acompanyaran de ludoteca, tallers i altres activitats relacionades amb la temàtica del mercat medieval.
-

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Haurien pogut posar.li Jaume II n.

Anònim ha dit...

Demà Pep el Botifarra a la Goleta i Cine a la Platja?
Per què no s'evita que es solapen actes?

Anònim ha dit...

Cine infantil i Pep Botifarra se solapen? Tots els xiquets de la platja com a locos volent anar a vore a Botifarra.

Anònim ha dit...

Que mal li senta a alguns la critica constructiva. Segurament molts xiquets no estiguen locos per anar a vore al Botifarra però si el concert fora altre dia podrien anar.

Anònim ha dit...

Critica constructiva? No em faces riure. Tan de bo fora constructiva.
També se solapen el mig any faller i el mercat mediaval. I el Mercat medieval, el mig any faller i el Pop al Carrer. I tres o quatre actes esportius que hi ha programats la vesprada del dia 18, el mercat de la Goleta...
Simplement feu critica per criticar. Si no feren res dirieu que la platja esta morta perque l'Ajuntament no fa res.

Anònim ha dit...

Tant de bo els xiquets saberen qui és i després volgueren escoltar Pep Gimeno, però serà que no. I els pares massa tampoc. Seria un miracle després dels 20 anys del PP.