L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimecres, 15 de juliol del 2015

Marató de reiki a la platja vallera


L'associació “Reinicia’t” va organitzar el passat cap de setmana una marató de reiki a l’Escola de la platja. 

El reiki és una creença i pràctica espiritual, desenvolupada el 1922 pel budista japonès Mikao Usui, i adaptada des de llavors per diversos mestres. Utilitza una tècnica coneguda comunament com a curació amb les mans com una forma de medicina alternativa.


Mitjançant aquesta tècnica, els practicants creuen que són capaços de redirigir l'anomenada energia universal o reiki en forma de qi, que suposadament flueix de l'univers a través dels seus cossos i del palmell de les mans, a parts específiques del seu propi cos o bé a d'altres amb la finalitat de facilitar el guariment.

Molts estiuejants de la nostre platja van acudir a aquest primer marató i van particiapr d'una sessió pràctica de reiki a càrrec de membres de l'assocació vallera.