L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

divendres, 10 de juliol del 2015

La nova associació "Reinicia't" organitza dissabte dia 14 una marató de reiki



Tavernes compta amb una nova associació “Reinicia’t” formada per un grup de persones que s'ajuntaren buscant el sentit de la seua vida. Primer va ser un xicotet grup que va anar creixent a poc a poc en sumar-s’hi gent de de professions, edats i pobles diferents, tots amb la mateixa intenció de deixar-se portar i créixer compartint experiències. 
El grup primigeni tenia per costum anar d’excursió al Clot de la Font, on es reunien al voltant del Gingo Biloba d’un hort pròxim, i va sorgir la idea de consolidar-se com a grup i de crear una associació, la d'Amics del Gingo Biloba, on el reiki, les meditacions i les xarrades eren nexe d’unió. Amb el temps va canviar la gent, però no la intenció de constituir-se en Associació, que no la deixaven de costat. Es van preparar els Estatuts i tots els papers que precisaven perquè d'una vegada prenguera forma, i ara com a nova associació de Tavernes, i després de canviar de nom pel de “Reinicia’t” podem dir que formen un grup consolidat.

L’Ajuntament els ha facilitat un lloc de reunió en una de les sales del segon pis de la Llar dels Jubilats, a l'antic hospital, que comparteix amb altres entitats i on esperen a qualsevol.
 
L’entitat ha organitzat per al dissabte, 11 de juliol de 10 a 14 hores, una marató de reiki a l’Escola de la platja. 

El reiki és una creença i pràctica espiritual, desenvolupada el 1922 pel budista japonès Mikao Usui, i adaptada des de llavors per diversos mestres. Utilitza una tècnica coneguda comunament com a curació amb les mans com una forma de medicina alternativa. Mitjançant aquesta tècnica, els practicants creuen que són capaços de redirigir l'anomenada energia universal o reiki en forma de qi, que suposadament flueix de l'univers a través dels seus cossos i del palmell de les mans, a parts específiques del seu propi cos o bé a d'altres amb la finalitat de facilitar el guariment. 

En acabar hi haurà un concert de bols tibetans

Els assistents poden aportar aliments que es destinaran a la Creu Roja.