L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dissabte, 25 de juliol del 2015

La Fistula Vallkànica ha actuat en la selecció final per determinar el guanyador dels grups emergents de l'Iboga Summer Festival

Els preparatius
 El conjunt de la nostra ciutat, la "Fístula Vallkànica" ha actuat aquest migdia a la carpa del Iboga Summer Festival dins de la prova final que determinarà el guanyador del concurs de bandes emergents.

Aquests concurs ha estat organitzat pel festival i ha tingut unes frases prèvies al web que han servit per a determinar els tres finalistes per votació popular. Trenta-quatre grups de tota Espanya s'hi han presentat i els tres finalistes han estat : Stéphanie Cadel et La Caravane, Jamones con Tacones i La Fístula Vallkánika.

El concert

 Després de l'actuació dels tres grups un jurat determinarà el guanyador que actuarà aquesta mateixa nit en l'escenari principal de l'Iboga.

El comiat
Hem estat allí, i com molts vallers hem gaudit de l'actuació dels nostres amics, els hem aplaudit i els hem donat tot el nostre suport perquè aquesta nit repetesquen en els concerts de cloenda del festival.




Sort i enhorabona, perquè arribar on haveu arribat ja és tot un èxit.