L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

divendres, 24 de juliol del 2015

La Consellera d’Agricultura, Elena Cebrián Calvo i l’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, inauguren la XXI Fira de Productes Valencians.


La Consellera d’Agricultura, Elena Cebrián Calvo i l’alcalde de Tavernes de la Valldigna, Jordi Joan Huguet, van inaugurar ahir per la vesprada la XXI Fira de Productes Valencians a la platja de Tavernes. La cinta protocol·lària va ser tallada per la consellera i la fallera major de Tavernes, Sara Tur, davant la presència de la diputada de Turisme de la Diputació de València, Pilar Moncho, membres del consistori valler i representants dels comerços agrícoles de la Valldigna, entitats i sindicats agràries.


Precisament la Consellera d’Agricultura i l’alcalde de Tavernes, acompanyats pel regidor d'Agricultura valler, Javi Escrihuela,  van presidir una reunió abans amb els empresaris i les associacions agrícoles de Tavernes, Benifairó i Simat per tal d’intercanviar opinions en matèria d’agricultura i conéixer les possibles preocupacions dels nostres agricultors. En la reunió es va tractar la situació de l'agricultura valenciana i els sistemes d'ajuda al camp valencià, mentre l'alcalde va aprofitar per demanar la cessió a l'Ajuntament dels locals propietat de la conselleria que s'ubiquen a la Plaça Major.

Una vegada efectuat el tall de la cinta, la comitiva va efectuar una detalla visita als estands de la fira, que com és conegut té com a objectiu fonamental el consum de productes agrícoles locals en particular, i valencians en general, no solament entre els habitants de Tavernes sinó també entre els turistes que a l’estiu visiten la població. 
 
 
Es va oferir un tast de productes típics als visitants, i es va comentar amb la consellera i amb la diputada de turisme alguns aspectes dels productes que s'hi oferien i també la situació dels sectors representats.

Enguany, el nombre d’expositors a la fira és de 30 i es compta amb un estand promocional de la mateixa platja de Tavernes i de la Diputació, així com d'AVA. La fira ocuparà una superfície aproximada de 2000 m2 i estarà oberta del 23 al 26 de juliol.
 

Les autoritats aprofitaren també el recorregut per la fira per visitar la parada de venta de llibres solidaris que té muntat Cáritas, on comentaren amb els responsables la tasca humanitària que efectua l'entitat i els objectius d'aquesta campanya solidària.

1 comentari:

Anònim ha dit...

El de les bermudes(desconec el seu nom), com a representant de les falles, hauria de cuidar més la imatge per a alguns actes. Tots sabem que fa calor, però....