L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

divendres, 31 de juliol del 2015

Josep Llacer, nou secretari local del Bloc i Compromís


 
Josep Llácer és el nou secretari local del Bloc i Compromís de Tavernes, elegit en l'assemblea local celebrada ahir. El regidor va presentar la seua candidatura i després de la preceptiva votació, va ser recolzat per una ampla majoria de vots dels militants presents. 

La sessió va ser doble. Primerament va tindre lloc l’elecció de secretari local del Bloc i, acabada aquesta, s’havia de procedir a l’elecció del secretari local de Compromís (coalició on s'integra el Bloc), ara en votació on participaven també els militants de Iniciativa, cosa que no va caldre en acceptar els militants el resultat de l’anterior votació. 

El nou secretari local va donar a conéixer els components de la nova Executiva Local, dins de la qual hi ha diversos regidors de l’Ajuntament i alguns dels components de l’anterior executiva. Llácer va indicar que pròximament donarà a conéixer les àrees de responsabilitat de cada membre en la nova executiva local.
-