L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.151
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 55.708

dimarts, 21 de juliol de 2015

Iboga Sumer Festival: s'avança en els preparatiusAhir a darrera hora de la vesprada continuaven els treballs de preparació de les instal·lacions del festival. Tal com havíem informat, l'escenari - una mena de mecano metàl·lic amb sostre- es va muntar poc a poc al llarg del dia amb ús d'una grua. A poqueta nit, oferia l'aspecte que veieu a les fotos, i al seu costat i en l'esplanada de concerts, una piràmide que ens dóna reminiscències d'antigues civilitzacions.

Els treballs en tot el sector 12, lloc on s'ha muntat el festival, són incessants i és d'esperar que continuaran fins pràcticament a la vesprada del dia 23, dijous, quan sobre les 7'30-8 de la vesprada es farà la inauguració oficial a la qual està prevista l'assistència de la corporació municipal i la diputada provincial de Turisme de la Diputació, Pilar Moncho. 


PROGRAMA

-