L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dissabte, 18 de juliol del 2015

Festes Majors 2015: previsions d'actes, a falta de confirmar.

La Festelles obrirà les festes

 Les Festes Majors de Tavernes començaran la nit de divendres, dia 11, amb la Festa Estelles, però enguany gaudiran de diversos canvis respecte a les edicions passades, almenys quan a alguns dels actes més significatius. 

La programació preparada inicialment pel regidor Josep Llácer, com a anterior responsable de Festes, l’ha represa l’actual regidora Encar Mifsud que es troba tancant ja el programa general a menys de dos mesos de la celebració. 

Les Festes Majors les celebra Tavernes en honor dels patrons, el Santíssim Crist de la Sang i la Divina Aurora, i és voluntat del govern municipal de Compromís concentrar els actes més significatius i multitudinaris en els dos caps de setmana: entre el divendres dia 11 i el diumenge 13 i reprendre’ls el dijous dia 17 fins el 20 que es clourien. 
Festival de Balls Populars 2014
La previsió en que treballava el govern municipal – a falta de confirmació oficial- era un primer grup de festejos, entre els quals estan la Festa Estelles a celebrar la nit de divendres, dia 11, en la Plaça Major; celebrar el festival de balls populars la nit de dissabte, dia 12, després de la “Baixada” en el Passeig del País Valencià i una revetlla amb orquestra eixa mateixa nit a la Plaça major. El diumenge, dia 13, se celebraría el festival de Bandes de Musica a la Plaça Major. 

El segon grup de festejos s’iniciaria la nit de dijous, dia 17, amb un festival de cantants locals a la Plaça Major, mentre la idea inicial era traslladar les paelles a divendres per la nit al Vergeret i celebrar el ball de disfresses el dissabte dia 19 al Passeig del País Valencià, quedant per al diumenge una vetlada musical a la Plaça Major per a després de la “Baixada” i cloure les festes amb un castell de focs d’artifici. 
Carrers engalanats
També s’estava treballant en la previsió de celebrar els “bous al carrer” el dijous per la nit, i divendres, dissabte i diumenge en horari habitual de migdia. 

La resta de la setmana (entre dilluns i dijous) els actes se celebrarien majorment per la vesprada (són dies feiners i amb classe als centres) amb activitats esportives dels clubs locals i actes dedicats als més menuts. 

Era la previsió inicial, que està en procés de tancar-se, i per tant cal encara la confirmació oficial.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Falta vore com queda tot el programa de festes però crec que la regidoria de festes està fent un gran treball.

Anònim ha dit...

Perquè les paelles al Vergeret? Per a un acte que es fa als Sequers des de fa anys no li veig el motiu del canvi a un lloc on continuament tenen el soroll dels pubs del voltant

Anònim ha dit...

Trobe a faltar la nit de varietets a la Plaça.