L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 7 de juliol del 2015

Festes del Crist de la Sang


Els carrers que formen la barriada al voltant del Calvari celebren aquesta setmana, com ja és tradició secular, les “Festes del Santíssim Crist de la Sang” amb diversos actes populars que busquen també reafermar els llaços d'amistat entre els veïns de la barriada. 

Les festes es van iniciar el passat dilluns i es perllongaran al llarg de la setmana, acabant el divendres dia 10 de juliol amb un espectacle de varietats i la disparada d’un castell de focs d’artifici com a fi de festa. 

La programació de la setmana la podeu consultar en la imatge que il·lustra aquesta notícia, no obstant cal destacar que el dia gran és dimecres, “Dia de la Sang” on s’ha anunciat a les 11 del matí la pujada del Santíssim Crist de la Sang a l’ermita del Calvari, on hi haurà missa i sermó a continuació. A la vesprada hi ha la baixada del Crits i processó des del Calvari, a la qual seguirà un sopar dels festers i comissions convidades i una discomòbil.
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Visca el Crist de la Sang!!