L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.639
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 61.577

dijous, 9 de juliol de 2015

És més net qui no embruta...


Ja hi som de nou. Ahir explicàvem el cas de la gent que no atén cap recomanació ni cap millora que se'ls dóna des de l'Ajuntament i van a la seua: Deixen mobiliari, trastos, enderrocs o restes d'obra, o restes de poda de jardins, al costat dels contenidors, i tan tranquils!

Hem rebut unes quantes fotografies del dia d'avui. No es preocupen d'anar a dipositar-ho a l'Ecoparc, o de telefonar a l'Ajuntament per informar-se quan és l'arreplegada de mobles vells. És més còmode deixar-ho al mig del carrer i, a qui li pique, que reme!

Com diu el nostra comunicant, és una mala sort que quan estiguen deixant-ho al costat del contenidor, no passe un municipal i els pille.

És que està ben clar: És més net qui no embruta...

Agraïm les fotografies remeses i l'opinió.