L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.701
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 64.274

dissabte, 11 de juliol de 2015

"Els rondallers de la Vall" festegen el sisé aniversari


El grup amater "Els rondallers de la Vall" van festejar ahir el sisé aniversari, i ho van fer com millor saben: cant i delectant tots els amics presents amb els boleros, tangos i cançons autòctones valencianes.

El seu vocalista i cap Ángel Regalado i Caneiro va interpretar molts tems coneguts, davant el deliri dels presents, que van agrair al cantant i els músics, la bona estona que passaven amb continus "olés".

Era el sisé aniversari, i esperem igualment veure'ls en el seté, vuité... molts i molts anys, perquè conserven aquesta forma tan típica i popular valenciana de musica sempre com és la rondalla, i que ells contribueixen a que no es perda.

Enhorabona i gràcies per la vetlada!!

- Remés