L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.701
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 64.274

divendres, 17 de juliol de 2015

El pròxim dissabte, la FdeF Tavernes celebra el Mig Any FallerLa Federació de Falles de Tavernes celebra el pròxim dissabtre, 18 de juliol, el tradicional Mig Any Faller i ho fan una vegada més a la platja de Tavernes. L’objectiu: acostar aquesta festa dels valencians als turistes i estadans que passen els mesos d’estiu a la nostra falla. 

La FdeF ha donat a conéixer els actes preparats per a l’ocasió que s’inicien amb una “desperta” pel matí, per continuar en un esmorzar i un concurs de truc, pel matí. A la vesprada, els actes s’inicien amb un passacarrer per l’Avinguda de la Marina que donarà pas a la inauguració d’una exposició de vestimenta tradicional fallera, acte que substitueix a la crema de la falla que enguany no s’hi celebrarà. 

A la nit, i com a fi de festa un sopar de germanor i l’actuació en el cinema Olimpo de l’orquestra Nashville per tancar el Mig Any Faller.