L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.639
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 61.577

dimarts, 21 de juliol de 2015

El Bloc realitzarà un referendum per decidir pactes electorals a les generals

L'Executiva Nacional del Bloc ha decidit, per unanimitat, realitzar un referèndum a la militància per a consultar els hipotètics acords electorals davant les Eleccions Estatals pròximes, una vegada verificat que hi ha partits (Podemos) que han manifestat la voluntat d'explorar una possible col·laboració electoral.

La formació també ha acordat proposar a la Comissió Executiva Nacional de Compromís que es duga a terme en l'àmbit de la coalició a la qual pertany el Bloc el mateix referèndum.

La consulta serà sobre els següents punts: que l'acord electoral garantisca la constitució d'un grup parlamentari valencià al Congrés dels Diputats, "amb plena capacitat jurídica, mitjançant la legalització d'una candidatura valenciana" i que l'esmentada candidatura "ha d'arreplegar el lideratge de Compromís" d'acord amb els resultats de les últimes eleccions municipals i nacionals valencianes.

També s'hi contempla que l'acord de la possible coalició ha de defensar un programa comú que ha d'incloure una agenda política valenciana a defensar en el Congrés i a contemplar eixe programa en possibles votacions d'investidura.