L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dijous, 16 de juliol del 2015

Donde las dan, las toman, Sr. Rajoy o també paguen la multa per falsificar els comptes.



Molt ha hagut d’esperar el diputat de Compromís en el Congrés de Diputats, Joan Baldovi, per a tornar-li el comentari desafortunat que li va fer Rajoy quan va ser investit president, el desembre del 2011. 

Baldoví en pujar a la tribuna va confessar que portava quasi quatre anys volent respondre les paraules que Rajoy li va dedicar: "Si és que vostè no guanya ni en el seu poble, a Sueca. El PP ha tingut trenta punts més que vostè. La democràcia no la va inventar vostè, senyor Baldoví, val?". 

I Baldoví ara li responia “amb orgull i sense ànim de revenja, al meu poble, Sueca, Compromís ha doblat al PP en les locals i els hem tret més de 15 punts en les autonòmiques. Jo no vaig inventar la democràcia, senyor Rajoy, però vostè tampoc", li va sentenciar el diputat valencià. 

I després s'ha referit a la multa de quasi 19 milions d'euros que la Comissió Europea ha imposat a Espanya per ‘manipular’ les xifres de dèficit del País Valencià. "No pretendran que paguem nosaltres aqueixa multa, perquè va ser un Govern del PP a València el que les va falsejar i un Govern del PP nacional el que les va auditar i va enviar a Europa", ha afirmat Baldoví, abans de rematar amb una pregunta: "És açò complir amb les obligacions, és açò un Govern?".