L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.639
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 61.577

divendres, 31 de juliol de 2015

Demà dissabte, ruta ecològica "Racó Joana-Ullals de Tavernes". 
Demà dissabte, dia 1 d’agost, i dins de les activitats programades per la Mancomunitat de la Valldigna en col·laboració amb el Grup de Muntanya Valldigna hi ha programada la ruta senderista “Racó Joana- Ullals de Tavernes”.  

Descripció de l'activitat: ruta senderista i ecológica "Tavernes de la Valldigna - Camí Travesser de Favara- Mirador de la Mediterrània- Camí del Mirador - Ullal del Gat - el Bou - Ullals del Gran i les Penyetes - Tavernes de la Valldigna''. 

Eixida: oficina Tourist - lnfo Tavernes de la Valldigna a les 8.00 hores amb vehicles particulars. 

lnici de la Ruta: Párquinq de Marjaletes (primera rotonda a l'esquerra a !'entrada de Tavernes de la Valldigna) a les 8.30 hores.

Dificultat: MODERADA 9 Km.
Durada: 4 hores 15 minuts. 

*S'haurà de portar roba adequada, aigua, entrepà, crema solar, gorra i sabates apropiades.