L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.221
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 56.750

dijous, 9 de juliol de 2015

Continuen les festes al Crist de la Sang en la barriada del CalvariLa barriada del Calvari continua celebrant les “Festes del Santíssim Crist de la Sang” que finalitzaran demà divendres. 

La programació preparada pels festers per al dia d’avui és un dinar d’arròs amb forn, i a la vesprada jocs i una cursa. A la nit hi haurà sopar i després discomòbil. 

Les festes es tanquen demà divendres, i s’ha anunciat un esmorzar popular a les 9 al qual seguirà joc i tallers per als menuts. El dinar de germanor será de paella i a la nit, després del sopar, hi ha una sessió de varietats al Carrer Calvari i la cloenda de les festes amb un castell de focs d’artifici. 
 

Ahir dimecres, “Dia de la Sang” es va celebrar la pujada del Santíssim Crist de la Sang a l’ermita del Calvari, amb missa i sermó. A la vesprada va ser la baixada i processó des del Calvari pels carrers de la barriada, a la qual va seguir el sopar dels festers i comissions convidades i discomòbil.