L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.591
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 65.454

dilluns, 20 de juliol de 2015

Campionat de tennis platja el passat cap de setmana


El passat cap de setmana es va celebrar un campionat de "tennis platja"organitzat per la regidoria d’Esports a la zona Aquarium. El campionat era per a les categories d'aleví, infantil, cadet, juvenil i senior, i es podia participar per parelles, masculí, femení o mixtes.

En conjunt, s'hi van inscriure 38 parelles i el campionat va presentar molt bon ambient i una gran assistència de públc al llarg de la jornada. 
 

Va contribuir a l'èxit la bona organització dels monitors i operaris de la regidoria d'Esports que van condicionar sis pistes sobre l'arena a més d'una zona d'ombra. El regidor d'Esports, Josep Llácer, va ser l'encarregat de lliurar els trofeus i medalles.

El campionat ha comptat amb la col·laboració de Cesar Sports, Disvall, Aguas Lanjaron i Frutas Bollo.