L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dijous, 23 de juliol del 2015

Avui s'inaugura la XXI Fira de Productes Valencians a la platja


La Consellera d’Agricultura, Elena Cebrián Calvo i l’alcalde de Tavernes, Jordi Joan Huguet, inauguren la XXI Fira de Productes Valencians este dijous a la platja de Tavernes. 
La Consellera d’Agricultura i l’alcalde de Tavernes es reuneixen avui dijous amb empresaris i associacions agrícoles de Tavernes, Benifairó i Simat per tal d’intercanviar opinions en matèria d’agricultura i conéixer les possibles preocupacions dels nostres agricultors.

La Consellera inaugurarà la XXI Fira de Productes Valencians, és a dir, la coneguda Mostra de Sant Jaume, una vegada finalitze la reunió, a les 19 hores a l’Avinguda de la Marina (enfront de les instal·lacions de la policia local). 

La fira té com a objectiu fonamental el consum de productes agrícoles locals en particular, i valencians en general, no solament entre habitants de Tavernes sinó també entre tots els turistes que a l’estiu visiten esta població. Així, els visitants podrán degustar diferents productes que s’oferixen en les casetes en un intent de promocionar per un costat, la imatge de la nostra localitat i de la Comunitat Valencia, i, per altra promoure la dieta mediterrània. 


Enguany s’ha calculat que el nombre d’expositors será de 30. Tots són importants firmes comercials dedicades a l’exportació hortofrutícola, cooperatives i agrupacions locals i provincials. La fira ocuparà una superfície aproximada de 2000 m2 i estarà oberta del 23 al 26 de juliol.