L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dijous, 23 de juliol del 2015

Avui, primer dia de l'Iboga Summer Festival

La batucada "Vall-Tuka" en plena actuació a la carpa
I hem arribat al primer dia, el de la inauguració oficial i els primers actes en la gran esplanada que domina l'escenari, amb els seus jocs de llum i so.

Avui, a la 1 de migdia, hem tingut una primera actuació, la batucada de la Valldigna "Vall-Tuka" que ha animat amb els seus ritmes els calorosos moments del migdia.

L'escenari i totes les infraestructures dels concerts
 L'ambient a la zona de és espectacular, amb molts joves i alguns no tant joves, i sobre tot ganes de passar-ho bé i gaudir de la musica programada al festival i, com no, de la platja de Tavernes i la possibilitat aprofitada per molts de banyar-se en una platja que tenen només a 100 metres. I sobre tot un comentari generalitzat: el bon lloc triat per aquest esdeveniment i l'ambient d'acollida que respira la nostra platja.

Vistes de la zona d'acampada
Aquesta vesprada hi ha prevista una visita de la corporació municipal que acompanyarà a la diputada de Turisme de la Diputació de València en el que es vol siga un impuls i recolzament a aquest festival.

Vos oferim algunes de les fotografies preses aquest mateix migdia. 

Dijous 23, primer dia d'actuacions a l'escenari

Aquesta vesprada, la formació d'origen colombià Burning Caravan obrirà els concerts de l'escenari principal. Li seguiran Antwerp Gypsy Ska Orchestra per a donar pas al primer cap de cartell, els lionesos Babylon Circus, amb la seua innovadora mescla de rock i ska alternatiu, i autèntiques figures en el país veí. 
Després d'ells, la primera oportunitat de veure en directe als austríacs Deladap en el nostre país, amb la seua combinació de swing, disc i ritmes gypsy. Passada la mitjanit serà el torn de la formació indobritánica Asian Dub Foundation, qui presentarà el seu nou disc Habite Signal, Habite Noise, publicat el passat 10 de juliol. El ska punk dels italians Talc i als catalans La Sra. Tomasa tancaran les actuacions del dia, abans de donar pas a la sessió de DJ’s Hapu & Soj, entrada la matinada. 
-

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Impresionant. Son les 7 del matí i desde Pa Dur encara es senten perfectament les musiques balkaniques de l'Iboga. Vaig a treballar.

Anònim ha dit...

Sí,almenys en la feina descansarem.

Anònim ha dit...

Sempre hi ha d'amargats i descontents.
Ves-te'n de festa i disfruta, que es una volta a l'any.