L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimecres, 22 de juliol del 2015

Arriben els primers campistes a l'Iboga Summer Festival

La inauguració oficial i primer dia d'activitats i concerts és demà dijous, 23, però al llarg del dia d'avui els primers campistes han anat arribant a les instal·lacions de l'Iboga Summer Festival i han anat prenent posicions en les zones d'acampada. 



Les fotografies que hem fet a les darrers hores de la vesprada i a poqueta nit donen detalls de quin és l'ambient en el recinte aixó com les instal·lacions muntades.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

22.000 assistents que esperen en 10 tendes de campanya que ixen a la foto? Algo no em quadra.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Potser hauries de saber la manera de computar assistents a esdeveniments esportius, musicals...
Tampoc ens quadra a nosaltres que ho valores en base a una fotografia, on nomes hi ha una mínima part del recinte, i a 36 hores de l'inici de concerts.
De tota manera si penses - si és que vols pensar- que a hores d'ara hi ha sobre 6.0000 abononaments venuts, i tal com es compten assistents implica per als tres dies 18.000 assistents només pels abonaments, a banda caldrà sumar les entrades individuals de cada dia.
Sí, el comput és diari, la gent que hi ha cada dia, i se suma al final.
També comprenem que per alguns és millor criticar-ho tot i, fins i tot, ara estaran posant ciris als seus Déus particulars perquè siga un desastre. La mateixa història del Festivern.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Eduard ha dit...

Esta molt be fer un festival d’eixes característiques, ja que ofereix activitats a la joventut, aporta ingressos al nostre poble que ha sigut molt colpejat per la crisi, dona renom a Tavernes,....
Però un dels preus que hem de pagar consisteix en un increment considerable de la delinqüència a les persones majors, ja que molts xoriços d’altres zones aprofiten les aglomeracions per a fer de les seues i confundir-se entre la gent (com sol passar quan es fa mercat).
Ahir mateix, els meus pares van ser objectes de 2 intents de robatori i picaresca en menys de mitja hora de separació.
El primer, a les 5 de la vesprada a escassos metres de l’Ajuntament de la Plaça Major, des de un cotxe en marxa li preguntaren a ma mare on estava l’església de Sant Josep, i una vegada es ho va explicar, li demanaren que els donara la ma en senyal d’agraïment i van intentar furtar-li la polsera.
Al cap de 5 minuts a la porta de casa, un jove es fa passar per veí i demanar-li diners per a gasolina, i esperava que traguera el moneder per a furtar-li’l.
Ma mare assabentada per part d’una veïna que el dia anterior, amb un procediment similar, li van furtar el collar i les arracades, va poder esquivar els intents de robatori ahir.
Sembla que açò va en augment, i el que no es pot permetre es plantejar un esdeveniment tant important sense prendre les mesures adients de seguretat cap a les persones majors tant en la platja com en el poble.
Espere servisca este comentari, per a sensibilitzar tant a particulars com a autoritats a que augmenten la cura cap als nostres majors que tant han fet per nosaltres.

Eduard Escrihuela

Anònim ha dit...

Si és un desastre o un èxit només ho serà per a la butxaca dels empresaris hippies posats a capitalistes. La gent del poble som "meros" expectadors (des de fora),i la pose de donació d'entrades només cosa de propaganda dels organitzadors,donant una xicoteta part a Acude i la majoria a ONG's de fora (on ells han de cuidar la imatge), encara que la majoria dels recursos els posa el poble.
Estaria bé que l'Ajuntament posara la despesa que suposarà al poble,com van fer al Festivern,encara que siguen els "seus" números.

La Cotorra de la Vall ha dit...

El tancament del Camí Marenys (obert a residents) suposem que és per normativa, per seguretat, per deixar una eixida ràpida lliure en cas de necessitat.
Són coses obvies, i més quan es pot entrar perfectament a la Goleta seguint per l'Avinguda (hi ha la mateixa distància) o per l'entrada nord, pel Camí Reial, un poc mes llarga.

Anònim ha dit...

Acces vehículs d'emergencia.

Anònim ha dit...

Molt bon ambient per la platja. Molta gent jove comprant en els comerços i bars de la platja. Un gran acert portar el Iboga

Anònim ha dit...

El cami mareny no està tancat.