L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.701
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 64.274

divendres, 10 de juliol de 2015

Aquest dissabte, 1r Acuatlon Platja de Tavernes


La platja de Tavernes acull demà dissabte el primer Acuatlón, una prova de dos quilòmetres nadant i altres dos de carrera per la riba de la platja. L'esdeveniment s'iniciarà a les 9 del matí en el quiosquet Domojito, situat en la zona sud de la platja vallera, i els participants recorreran nadant els dos quilòmetres existents fins a la urbanització San Pablo, tornant al punt de partida corrent per la platja.

L'Ajuntament de Tavernes col·labora en una prova que segons el regidor de l'àrea d'Esports va nàixer d'una iniciativa de dos veïns de la localitat i que confia tinga un bon acolliment, amb la qual cosa passaria a engrossir el calendari d'activitats que tenen lloc en la platja en l'estiu.

L'organització ha previst una segona prova per als principiants amb menor recorregut: un quilòmetre de natació i un altre quilometre de carrera a peu per vora mar. 

L'organització ha limitat la participació a 200 places, amb trofeu per als finalistes en cada modalitat i diversos obsequis per als participants: motxilla amb regals i un esmorzar en el mateix quiosquet. 

El preu de la inscripció era de 7 euros, que podia efectuar en la pàgina web de MyChip. Consultada aquesta pàgina, s'indica que la inscripció ja està tancada per haver aconseguit el nombre de participants. 

La prova compta amb el seu corresponent segur i l'atenció d'un servei de socorrisme, així com la col·laboració de diverses empreses locals (consultar cartell), que donen el seu recolze en la infraestructura per a fer-la possible.
-