L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dissabte, 11 de juliol del 2015

Ana Benavent Gascón, nova fallera major de Tavernes



Ana Benavent Gascón, de 38 anys, casada i amb dos fills, i membre de la falla la Dula ha estat elegida com a fallera major de Tavernes per a l’exercici 2016, càrrec en el qual substitueix l’actual fallera Sara Tur. La proclamació efectiva tindrà lloc el pròxim mes d’octubre. 


Com és tradicional, l’alcalde de la ciutat Jordi Joan com a president nat de la FdeF Tavernes, va telefonar a la nova fallera major des del saló de plenaris per a comunicar-li el nomenament i preguntar-li si l’acceptava. En la sala, s’hi trobava una ampla representació del consistori municipal i els membres de la Junta de la FdeF de Tavernes, entre els quals hi havia el nou president, Salvador Talens Correoso, l’expresident Ximo Felis i la fallera major ixent Sara Tur, acompanyada de membres de la Cort d’Honor. 



Després de l’acceptació, i una breu conversa, es va formar una comitiva que va recórrer els carrers de Tavernes fins arribar al casal de la falla la Dula, per felicitar Ana Benavent pel nomenament i lliurar-li un ram de flors.




La nova fallera major és una persona molt coneguda en el món faller de Tavernes, primer com a membre de la falla de la qual va ser fallera major en el 2004, i també perquè el seu marit ha estat el president de la Dula els darrers tres anys. La proclamació d’Ana Benavent com a fallera major de Tavernes tindrà lloc en pròxim mes d’octubre en el que serà oficialment el primer acte de les Falles 2016.
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Visca la Fallera Major de Tavernes!
Visquen les Falles de Tavernes!