L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

diumenge, 19 de juliol del 2015

Ahir la FdeF de Tavernes va celebrar el Mig Any Faller




La Federació de Falles de Tavernes va celebrar ahir el tradicional Mig Any Faller i un any més ho va fer amb un gran ambient, que s’iniciava amb el passacarrer d’arreplegada de la fallera major de Tavernes 2015, Sara Tur, i la “despertà” que atreia l’atenció als turistes de la platja. 
Després de la despertà, tenia lloc l’esmorzar dels participants, seguit de les partides de truc. 
 Per la vesprada continuava la festa amb un passacarrer per l’Avinguda de la Marina per arribar als estants que en l’Avinguda de la Maria acollien una exposició de vestimenta tradicional fallera, unacte que substituía la crema de la falla. La fallera major Sara Tur, acompanyada del president Salvador Talens Correoso, regidora de Festes, Encar Mifsud, i components de la corporació municipal talleren la cinta protocol·lària i visitaren els estands. 
 
 
A la nit, i com a fi de festa un sopar de germanor i l’actuació en el cinema Olimpo de l’orquestra Nashville per tancar el Mig Any Faller. Els presidents i falleres majors del 2015 van pujar a l’escenari i van dir algunes paraules destacant el gran ambient que es viu a Tavernes durant falles, i considerant que malgrat la pluja que ens va visitar la setmana de Sant Josep, les falles 2015 van ser unes gran falles. 
-