L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 10 de juny del 2015

Ximo Puig va sopar ahir amb Fabra (PP) mentre negociava amb Ciudadanos



El PSOE ha usat aquests dies l'amenaça d'un pacte amb Ciutadans com a alternativa al pacte amb Compromís i Podemos, però sembla ser que fa aigua per tots els costats, perquè eixe pacte necesita, com a mínim, de l’abstenció del PP. 

El PP no està disposat a fer-ho a canvi de res., i reclama que un pacte alternatiu, si passa per ells, ha d’implicar que Fabra tinga la presidència de la Generalitat. El pla B del PSOE s'enfonsa del tot: la candidata de Ciudadanos, Carolina Punset, ha revelat que Alberto Fabra en cap cas s'abstindrà i que votarà contra la investidura de Puig. 

Això vol dir que Puig no en té prou amb Ciudadanoa i la mateixa Caralonia Punset ha reconegut aquest migdia en “La Sexta” que l'única opció de govern és el pacte entre PSOE, Compromís i Podemos. 

Avui s’ha sabut que ahir Puig va sopar amb el president en funcions de la Generalitat, Alberto Fabra, del PP. Una reunió, la primera des de les eleccions, que va tenir caràcter privat, segons diuen els socialistes. Segurament parlarien de futbol, o qualsevol altra cosa i no de política. 

La táctica del PSOE fa aigües a poques hores de la constitució de les Corts, i amb els partits polítics valencians en un impàs de negociacions per a conformar un govern d'esquerres. 

Ahir el PSOE va voler mostrar-se contundent dient que havia suspès les negociacions amb Compromís perquè encara propiciaven a Oltra com a presidenta. Tot i això de forma discreta les converses continuaven i els delegats socialistes i de Compromís continuaven intercanviant els documents que configuren la proposta de govern conjunta.