L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 16 de juny del 2015

Tavernes ja presta des d'ahir, dia 15, el servei de Salvament i Socorrisme en les platges de Tavernes i de la Goleta.

Presentació campanya estiu 2015
La prestació del servei ofereix enguany la novetat d'un conjunt de millores com són una major dedicació i més temps per al bany adaptat en els dos punts que disposen les platges de Tavernes i un increment de la zona vigilada fins a les rodalies de l'entrada de Magraner.

La regidora de contractació, Llum Sansaloni, va confirmar en l'acte de presentació del servei que va tindre lloc setmana passada que el servei de Salvament i Socorrisme de Tavernes compren els set llocs de vigilància i dos punts de bany adaptats de l'any passat. El servei, com ja ve essent habitual, s’ha distribuït en tres temporades: la baixa, que comprén els dies festius de la Setmana Santa i el cap de setmana de Sant Vicent; i la temporada pròpia d'estiu dividida en temporada mitjana, la segona quinzena de juny i primera de setembre, i la temporada alta per als mesos de juliol i agost. 
La regidora Llum Sansaloni
La regidora va confirmar que l'empresa adjudicatària, Vadespa, ha ofert enguany dues millores sense cap augment en el preu d'adjudicació. Una es referent al servei de bany adaptat que s'oferirà en la segona quinzena de juny i la primera quinzena de setembre, també en horari de 11 a 14 hores, i l'increment de zona vigilada en haver-se inclós el tram que va des del final de la urbanització (zona de Padur) fins la zona del quiosquet prop de l'entrada de Magraner, un lloc molt visitat tant per l'existència de la instal·lació com per la major tranquil·litat en horari de bany.

L’Ajuntament de Tavernes va adjudicar l'any passat el servei de Salvament i Socorrisme a Vadespa per dos anys, entre el 16 de juny del 2014 i fins el 15 de setembre del 2015, per un import de 328.965,52 €, IVA inclòs.

L'adjudicació va suposar un augment dels recursos humans, materials i d’horaris i la millora quan a la formació dels socorristes donat que l'empresa va iniciar la contractació del personal amb la titulació que s'exigirà a partir del 2017.

Llum Sansaloni va expressar la seua satisfacció pel conjunt de millores que s'han anant consolidant aquests últims anys per ser una millora del servei als veïns i els turistes que ens visiten, tot en consonància amb les dues banderes blaves que gaudeixen les platges del municipi. 
Posta de Coordinació
Informació complementària:



Llocs de vigilància i de bany adaptat: 

 
a) Zona bany adaptat en Plaça Mallorca.
b) Posta I: C/ Canal
c) Torreta I: Plaça de l'Alcudiola
d) Torreta II: C/ Pintor Pinazo.
e) Posta II: Coordinació C/ del Mar.
f) Torreta III: C/Les Barques
g) Zona bany adaptat en Plaça la Safor. 


Períodes de temps:

Temporada mitja:

2a quinzena de juny i 1a quinzena de setembre

 Horari de 11:00h a 18:00h. 


Personal:
- 1 Cap de platja / conductor de ambulància.
- 1 Patró d’embarcació.
- 7 Socorristes aquàtics.
- 2 Socorristes dissabtes i diumenges

Temporada alta: 

 
Mesos de juliol i agost.
Horari de 10:30h a 19:30h 


Personal:
- 1 Cap de platja / conductor de ambulància.
- 1 Patró d’embarcació.
- 1 Coordinador / Patró
- 7+3=10 Socorristes aquàtics
- 2 Auxiliars de bany adaptat



Bany adaptat:


El bany adaptat es prestarà la segona quinzena de juny i la primera quinzena de setembre, a més dels mesos de juliol i agost, en horari de 11 i 14 hores. 

2 comentaris:

Anònim ha dit...

reviseu text de la nota perque bany adaptat posa entre segona "setmana" de juny i primera de setembre, i depres baix fa referencia a segona "QUINZENA"

La Cotorra de la Vall ha dit...

Agraïts per l'avís. Ja està modificat.