L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 9 de juny del 2015

Anna Torres Brines de 2n ESO B, de l’IES Jaume II el Just guanyadora del “Concurso Jóvenes Talentos Coca-Cola"


 
Anna Torres Brines, alumna de 2n ESO B de l’IES Jaume II el Just ha obtingut el Primer Premi en la fase provincial de la “55.ª edición del “Concurso Jóvenes Talentos Coca-Cola" de relat curt que patrocina l'esmentada empresa i la Real Academia Española. 

En un institut del Grau de València, juntament amb tots els participants d’aquesta fase provincial, Anna va escriure la seua narració breu a partir d’unes frases que els van llegir d’un llibre com a pretext. Enguany van haver d’inspirar-se per a fer els seus relats en un estímul creatiu sorpresa amb molt de moviment: un flipbook o foliscopi. Es tracta d’un petit llibre, les imatges del qual sembla que es mouen quan es passen els fulls ràpidament. En el seu interior, els jóvens trobaren un personatge que no parava de moure’s fins a descobrir una frase final, que havien d’incloure en els seus relats. Aquesta frase podia ser: 

• “En aquel tiempo siempre estaba moviéndome”.
• “Desde que ocurrió aquello no podía estarme quieto”.
• “Nunca se había sentido tan bien como cuando lo consiguió”.

I el 4 de juny, Anna Torres, amb els seus pares, la seua professora, Desam Gascón, i la directora, Esperança Micó, passaren un dia inoblidable a l’Oceanogràfic de València. Després de visitar-lo i de dinar al restaurant submarí amb tots els altres participants, els acompanyants i el jurat, es va fer el lliurament de premis. I la sorpresa fou que se li atorgà el 1r Premi, consistent en un IPOD i una motxilla.
 
Enhorabona Anna!