L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dissabte, 30 de maig del 2015

Una errada en la transcripció de vots en la Junta Electoral de Zona pot fer perdre un regidor a Compromís



Un error en la transcripció de l'acta d'una mesa electoral de Tavernes a l'acta de la Junta Electoral pot fer que Compromís perda un regidor i passe a tindre'n 9 en lloc dels  10 que se li assignaven fins ara. Compromís ha presentat la corresponent reclamació per tal que se li computen els 30 vots que han desaparegut en la transcripció de la mesa 3-4-B corresponent al CEIP Alfandec.

Segons l'acta de l'escrutini (document de dalt) firmada pel president, vocals i i interventors en eixa mesa votaren 639 electors i els vots a Compromís foren 337.


La transcripció de l'acta feta per la Junta Electoral (document de dalt) indica que el nombre de votants serien 609 i els vots a Compromís 307, amb la qual cosa hi ha una diferencia de 30 vots respecte a l'acta original de la mesa electoral. 

 

Efectuada la reclamació, i perquè es puga tindre més clar el nombre d'electors que van votar en la mesa, Compromís ha adjuntat l'acta de les eleccions autonòmiques (document de dalt) on es veu que foren 638 electors els que votaren, un menys que en les locals segurament per un vot estranger.

La Junta Electoral de Zona haurà de resoldre la reclamació de Compromís.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

No m'ho puc creure. Sort que no està en joc la majoria absoluta

Anònim ha dit...

Bona nit.

pero no es poden tornar a comptar els vots? o ja s´han tirat?

Anònim ha dit...

Pero una cosa.
calcule que en la Junta electoral estaria un representant de compromis.
Que va passar, no va dir res?