L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 24 de maig del 2015

Tavernes destina 270.000 euros a un nou taller d'ocupació que permet contractar 24 persones.


Tavernes ha aconseguit l'adjudicació d'un nou taller d'ocupació que representa una inversió de 270.000 euros que es podran destinar a contractar 24 persones desocupades durant sis mesos. La bona noticia per a Tavernes es va conéixer ahir, quan la Generalitat informava de l'adjudicació mitjançant un comunicat oficial de la Generalitat on informava que  Tavernes podrà dur a cap el taller "Revalorització dels recursos turístics naturals de Tavernes II".

Tal com ací en La Cotorra vam informar temps arrere, el govern de Jordi Joan, a través de la regidoria de Foment, havia sol·licitat l'adjudicació d'un nou taller d'ocupació que poguera servir per complementar i continuar les actuacions del taller que està desenvolupant-se fins el pròxim mes de juny.

El regidor de Foment, Josep Llácer, de Compromís, ha expressat la satisfacció del govern municipal per la consecució d'aquest nou Taller d'Ocupació que, segons el projecte, s'ha configurat com a programa mixt d'ocupació i formació cofinançat pel Fons Social Europeu. "L'objectiu és millorar l'ocupació de les persones sense treball incloses en un conjunt de col·lectius específics per mitjà de la realització d'obres o servicis d'interés general" ha dit el regidor

El projecte contempla la continuació de les tasques de conservació, restauració, rehabilitació i promoció dels Recursos Naturals Turístics de Tavernes que ha iniciat el taller actualment en funcionament. 

Josep Llácer ha remarcat que "el patrimoni històrico-cultural, arquitectònic i natural s'ha convertit en un gran element diferenciador del turisme, d'ací l'interés en promoure iniciatives com el taller, que efectuarà una posada en valor de Tavernes com a destinació turística".

Josep Llácer ha confirmat que es podran contractar 24 persones, distribuïdes a parts iguals entre dissenyadors de pàgines web, treballs forestals i infraestructura de jardins. Els aspirants han de tindre vint-i-cinc anys o més, estar desocupades i demandants d'ocupació, a més de registrats en el Servef. Com a col·lectius prioritaris a contractar s'assenyala les dones, en especial les víctimes de violència de gènere, persones amb discapacitat, persones en situació o risc d'exclusió social, els majors de 55 anys i en desocupació de llarga duració. 

Tavernes destinarà 50.000 euros de fons propis per al taller, uns diners que es complementaran amb els 219.778 euros de la subvenció que ha aconseguit el govern de Jordi Joan de la Generalitat, encara que serà l'Ajuntament qui haurà de pagar tot el taller i després esperar a que se li reemborse la subvenció.

El taller tindrà una durada de sis mesos, en fase única de 960 hores de formació en alternança amb el treball o la pràctica professional, dirigida també a l'aprenentatge, la qualificació i l'adquisició d'experiència professional.

1 comentari:

Anònim ha dit...

quan començarà, quan acabe este o mes endavant?