L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dilluns, 25 de maig del 2015

RESULTATS ELECTORALS




Compromís ha estat el guanyador de les eleccions municipals a Tavernes en haver aconseguit 10 regidors, la qual cosa suposa la majoria suficient per a governar en solitari sense dependre de ningú.



Quan a les autonòmiques, el resultat és bastant semblant a les municipals. El podeu consultar al gràfic de dalt.



A les Corts Valencianes la situació dóna un canvi espectacular amb un augment considerable de Compromís que triplica els diputats que hi tenia. Els 9 diputats obtinguts a la "província" de València  tenen com a primer resultat que Jordi Joan serà diputat a les Corts Valencians.

Actualitzarem al llarg de la jornada la informació


3 comentaris:

Enric Estuch i Ferrando ha dit...

Enhorabona a Compromís i a Jordi Juan.

Anònim ha dit...

Algunes lliçons que poden portar a l'adebacle electoral (PP, pren nota):
-Lliçó 1: El cap de llista és important. Un cap de llista que, en el passat, no ha sabut fer oposició com cal pot significar perdre mols vots. Si a més és un cap de llista que es pot relacionar amb Rus, pitjor encara. Manolo era el passat i calia un cap de llista per al futur.
-Lliçó 2: El joc brut no funciona. Per excemple, que Jordi té un pis a València? Normal. És professor de la Universitat de València en excedència i quan acabe la vida política té el seu treball a València.
A més a més el joc brut, per sort, no ajuda a guanyar eleccions sols pot, alguna vegada, incrementar l'abstenció.
-Lliçó 3: "Qui se'n va a dormir amb Karina, cagat s'alça" i aquesta lliçó també val per al PSOE, que va dormir amb Karina sols una siesta.

La Cotorra de la Vall ha dit...

¿No el sembla que ja hem tingut prou temes personals de Jordi Joan al llarg de la campanya electoral fets des dels blogs de l'oposició?

Agrairíem comentaris des del punt de vista polític i deixar els temes personals. Hi ha qui amb dos regidors i el pitjor resultat mai tingut a Tavernes encara no vol vore la realitat.