L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 20 de maig del 2015

Novetats per a l'Iboga Summer Festival del mes de juliol



Quan estem a quasi dos mesos dels dies 23, 24 i 25 de juliol que la platja de la Goleta de Tavernes celebrarà la tercer edició de Iboga Summer Festival, Josep Llácer, regidor de Turisme, de l'Ajuntament de Tavernes ha anunciat una serie d'avantatges i novetats en el festival.

Aixi Llacer ha confirmat que en col·laboració amb l'organització del festival s'ha acordat "l'habilitació de punts de venda d'entrades a Tavernes i platja (Login Centre Informàtica en ciutad i Oficina de Turisme en platja), un descompte general de 10€ per als habitants de Tavernes i l'entrada gratuïta per als majors de 65 anys". El regidor ha anunciat un descompte especial de Renfe del 30% per als viatgers que usen el tren com a mitjà de locomoció al festival.

Josep Llàcer ha confirmat que el cartell està tancat, excepte algun imprevist, i es compta amb més de 20 artistes internacionals confirmats, amb la qual es confia celebrar un festival potent, atractiu per a la joventut i que ofereix noves perspectives a la platja de Tavernes.

Llacer ha indicat que "l'interés del govern municipal és potenciar la platja, donar-la a conéixer a sectors de població que ara no ens visiten, i no podem oblidar que el Festival Iboga té un reconeixement internacional i molts estrangers hi assisteixen. Tampoc oblidem la joventut de Tavernes i les comarques veïnes, que tenen una gran ocasió de gaudir de bona música".

Entre aquests artistes, els alemanys Gentleman, els anglesos Asian Dub Foundation, els francesos Babylon Circus o els romanesos Fanfare Ciocarlia són solament alguns en el mar de ritmes Balkan, Swing i Ska dels quals el festival d'estiu importa de mig món. Al costat de grans noms com The Beat, Talc, La Rue Ketanou, Dunkelbunt & The Secret Swing Society, Lyre Li Temps, Deladap, N.O.H.A., Movits!, Bohemian Betyars, Atwerp Gypsy Ska Orkestra, Gypsy Hill.




El regidor de Turisme, Josep Llàcer ha remarcat la col·laboració amb Iboga Summer Festival perquè els serveis estiguen en immillorables condicions en la zona d'acampada amb accessos a aigua potable en multitud de punts i una major infraestructura (dutxes, il·luminació, zona per a caravanes i furgonetes camperitzades...). 


L'organització té previst atraccions diverses per a amenitzara els dies del festival musical ( malabaristes, mags, animadors...) i es contarà amb set batucadas arribades de diferents punts de la península per a animar als assistents. En aquesta edició una de les majors atencions de l'organització serà a la zona infantil, amb carpa ombrejada i equipada per al gaudi dels més xicotets.

Els assistents trobaran begudes i menjars a preus molt populars i una àmplia selecció d'alimentació en productes frescos, artesanals i d'alta qualitat. Una altra oferta del festival és el Mercat ambulant Iboga 2015, de productes manufacturats per les persones que estaran en les tendes i una gran carpa exterior de circ, on gaudir de DJs, bandes de música en viu en valencià (pur foc!), activitats com a tallers de grafit, ball o decoració, sessions de ioga (per a purgar-se abans de tornar a casa), batucadas… 


L'organització ha agraït a l'Ajuntament de Tavernes la confiança i el suport rebuts per la seua banda, sense els quals l'òptim desenvolupament del festival no seria possible
-







4 comentaris:

Anònim ha dit...

Es comenta que si el PP guanya les eleccions, llevarà el festivern i tots els festivals de música que Compromís ha portat al poble.
Es veritat eixa informacio???
Ho podeu corroborar???
No sería un malifet, llevar-los, total perqué no han sigut ells els que ho han portat???
No seria ruin pel poble llevar el festivern, ja que s'ha comprovat que és beneficiós per els comerços i per a que la juventut i la no tan juventut puguem gaudir d'una manera tranquila sense eixir del poble???

Anònim ha dit...

Si fem cas al comportament sempre en contra del Festivern, si governa Manolo Vidal durarà en Tavernes menys que una piruleta a la porta d'una escola.
Si el PP governa no tindrem Festivern ni res del que siga música en valencià en este poble.

Anònim ha dit...

Molt bon cartell.

Anònim ha dit...

¿Sabeu si Manolo Vidal ha dit en algun miting que llevarà el Festivern? A mi m'han dit que això ho diuen de boca en boca als seus simpatitzants.
Em pareix una postura molt negativa i anar contra els joves i contra Tavernes.