L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimecres, 27 de maig del 2015

L'Ajuntament de Tavernes informa de treballs de millora i reparació en el pont de l'autopista que duraran fins el dilluns.


Els veïns de Tavernes que ahir circularen per la carretera comarcal en direcció a la platja, o Gandia i València per Borderia es trobaren amb la sorpresa de grans embussos de trànsit i retencions que obligaven en alguns casos a retards de vora 20 minuts.

La causa son els treballs que la concessionària de l'AP-7, Aumar, efectua en el pont de l'autopista, damunt la rodona prop a Borderia.

Davant això, la Policia Local ha recomanat als veïns que extremen les precaucions perquè les retencions de trànsit es produiran fins el dilluns, segons informa una nota del mateix Ajuntament de Tavernes.

Segons la nota, l'empresa concessionària de l'autopista AP-7 efectua treballs de millora i manteniment en el pont que creua per dalt de la comarcal Tavernes-Llíria al costat de Borderia. Els treballs comencen a les 7 de la matinada i duren fins les 19 hores de la vesprada i està previst que continuen fins el pròxim dilluns. El tram afectat està perfectament senyalitzat i compta amb el recolzament d'operaris de l'autopista per dirigir el trànsit. 
 

La Policia Local de Tavernes col·labora també en les tasques de senyalització i vigilància del trànsit i ha assenyalat la necessitat de la col·laboració dels conductors per evitar accidents.

La Policia Local recomana, a més d'una reducció de la velocitat dels vehicles, que els usuaris seguisquen les indicacions dels operaris i agents de la policia, i sobre tot que estiguen atents als vehicles del davant per evitar frenades brusques i els xocs.

Els veïns que coneixen el terme poden usar vies alternatives, com prendre el Camí Vell de Gandia a buscar el Camí Reial per accedir a la platja o zones agrícoles de la costa, així com anar a Gandia o València, pel desviament que hi ha després de la Casa Verda.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Es parla de millores pero... Que es realment lo que se està fent? He passat avuí per allí i no he sabut deduir res..

Anònim ha dit...

Estaran llevant els cartells electoralistes del pont.
No,ara en serio,ha faltat dir que per anar a la mar,pel Camí del Racó Joana i baixar a la rotonda de las cinco hermanas.
En diumenge també hi hauràn obres? Entre domingueros i comunions pot fer-se un bon embús.