L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 20 de maig del 2015

L’Ajuntament amplia l'horari de la Biblioteca Municipal per exàmens fins a meitat juliol.

L'ajuntament de Tavernes ha aprovat allargar l'horari de la Biblioteca Municipal fins a mitjan juliol per tal de facilitar als estudiants la preparació dels exàmens de fi de curs.

Des de hui, 18 de maig, la Biblioteca Pública Municipal gaudeix d'una ampliació horària que durarà els mesos de juny i juliol amb l'objectiu de facilitar als estudiants la preparació dels seus exàmens en un espai adequat a les necessitats. 

El nou horari de la biblioteca en període d’exàmens finals comença hui dilluns, 18 de maig, i s’allargarà fins al pròxim dia 10 de juliol. Els espais de la biblioteca estaran a disposició dels estudiants de Tavernes de dilluns a divendres, de forma ininterrompuda, entre les 10 del matí i les 10 de la nit. Els dissabtes, l’horari serà de 9 a 13 hores (matí) i de 15 hores a 21 hores (vesprada). 

L’Ajuntament de Tavernes és conscient que amb l’arribada dels exàmens finals l’espai de la nostra biblioteca és utilitzada per nombrosos estudiants i ha decidit esta ampliació de l’horari per tal de facilitar-los l’èxit al màxim possible.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Molt be!!