L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 20 de maig del 2015

En el debat del Levante-EMV, Mònica Oltra li retreu a Fabra com ha deixat el país el govern del PP.

«Vostè sap la gent que s'ha arruïnat esperant l'ajuda a emprenedors? Sap que han tardat dos anys i mig a pagar? Molta gent que comptava amb aquesta ajuda ha hagut de tancar el seu negoci. ¿Vostè sap quanta gent jove se n'ha anat del país perquè vostès no oferixen un futur ací? Vostè sap que ha desmantellat l'Institut Príncep Felip d'investigació? Vostè sap que eixos diners que ha retallat d'I+D+I ha condemnant a milers de joves a eixir a l'estranger? 

Tampoc no sap el nombre de joves que han hagut d'anar-se'n a l'estranger perquè ací no tenen un futur ni un projecte de vida? Açò tampoc no ho sap. I vostè ve ací a parlar de crear ocupació…

 Però si vostè és el major destructor d'ocupació que ha tingut esta comunitat! Si vostè ha tirat milers de persones al carrer! Si vostè va tancar RTVV dient que no volia tancar col·legis, i durant el seu mandat s'han tancat unitats escolars a l'escola pública equivalents a 80 col·legis de dues línies! Ha tancat col·legis com el Martínez Valls, com el Cremona. Oi que allà no hi ha anat, vostè? Oi que no sap què pensen els pares i mares del Cremona? Oi que allà vostè no hi va?»

 Ho pots vore a: 


                            


Mònica Oltra, guanyadora del debats dels candidats, segons la votació dels lectors 

Els lectors de Levante-EMV donen com a guanyadora del debat d'ahir a la candidata de Compromís, Mònica Oltra. Aquests són els resultats:



1 comentari:

Anònim ha dit...

havent votat per correu, el meu vot ja el tenen Monica i Jordi! ambdós valen una mina en els respectius llocs i responsabilitats que hui en dia tenen. Esperen que el 24, els valencians sapiguen valorar el que els valencians ens mereixem.