L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 8 de maig del 2015

Demà pel matí, tots a gaudir d'un dia a la muntanya amb la marxa senderista de la regidoria d'Esports.


L'eixida l'any passat.

 La Regidoria d’Esports de Tavernes, que dirigeix el regidor de Compromís Josep Llácer, ha programat per a demà dissabte a partir de les 9'30 hores del matí una eixida de senderisme amb l'objectiu de que els participants puguen gaudir i conéixer millor l’entorn natural de la Valldigna. L'activitat està oberta a tots els escolares i vallers i vallers que s'hi vulguen sumar. 


Aquesta activitat marca l'inici d'un conjunt de competicions extraescolares i activitats esportives que s'hi duen a cap dins de les activitats de l'Escolar de Jocs de Tavernes i que aprofiten per acomiadar el curs escolars. 

El regidor d’Esports, Josep Llàcer, ha destacat que l’activitat més que altra cosa pretén que els menuts coneguen la nostra vall i les muntanyes del voltants, i s'inicien en l'estima del patrimoni natural de la Valldigna i el nostre ecosistema. “Una de les millors maneres de conscienciejar-nos de la importància és integrar-nos en els boscs, parcs, brolladors, sendes i, alhora que practiquem esport, ensenyem els nostres fills a estimar la nostra terra".

L'eixida s'ha marcat a les 9:30 hores des de la plaça del Pavelló Esportiu Municipal per iniciar la marxa cap a la Fonteta de la Mina i vista posterior a la Cova dels Pilarests. Cal indicar que els menors de 9 d'anys han d'anar acompanyats d'un adult. 

Els participants rebran un obsequi de la regidoria d'Esports i dels monitors extraescolars. Es compta amb la col·laboració del Centre Excursionista, Grup de Muntanya, Grup Escolta, Creu Roja, Protecció Civil, Policia Local i les empreses Lanjarón, Frutas Bollo i Sala Gandia.