L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 16 de maig del 2015

Actes de campanya de Compromís avui dissabte

Els actes de campanya que ha preparat per al dissabte Compromís han tingut un caràcter més lúdic i festiu, amb dos apartats diferents:
 
 
- Un pel matí, a la Placeta del Tio Julio on els xiquets i xiquetes de la barriada han pogut gaudir pel matí de diverses activitats recreatives, amb un contacontes, i artístiques amb taller de pintura i dibuix dels personatges proposat per Josep Enric Grau, que ha fet d'animador del matí.

- A la vesprada, la gent de Compromís ha volgut llevar-se la tensió d'una setmana dura, on s'han penjat cartells, pancartes, s'han ensobrat les paperetes, i s'han participat en actes electorals al Parc del Cantalot, el mercat municipal, o l'Alfàndec. 
 

Tot no han estat flors i violes, car algun moment de cabreig també hi ha hagut quan s'han comprovat cartells penjats de faroles amb les brides tallades o alguna pancarta arrancada. Però com si res, s'ha reposat la cartelleria, s'han tornat a penjar pancartes i, res mes, a seguir amb la campanya sense dir-res i donar-li més importància.

I com deiem s'ha volgut deixar escapar la tensió amb un acte festiu i joiós: amb eixa gran xaranga que ens acompanya en estes eleccions, hem fet un recorregut per la ciutat, animant també la gent del carrer amb una parada final al Passeig del País Valencià. 
-