L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 20 d’abril del 2015

Xavi Castillo ompli la Casa de la Cultura


 Xavi Castillo va oferir la vesprada-ni t'ahir diumenge l'espectacle "Veriueu-ho Show!", de Pot de Plom Teatre. En aquesta ocasió ha estat un espectacle privat, sense intervenció organitzativa de l'ajuntament, car la companyia ha llogat la Casa de la Cultura.

Xavi Castillo ens ha mostrat el vídeo del "caloret" de Rita i el discurs de Fabra del 9 d'octubre amb el seu valencià, essent totalment lamentable per la destrossa que fan de la llengua.
 
I, com sempre, un seguit de personatges interpretats per l'actor: Rita Barberà, Cañizares, Rouco Valera, Carles Fabra el de l'aeroport, Rus, etc.... i ha comptat en alguns moment amb un voluntari a l'escenari.
 

I ha contat l'afer del rector de Sant Pere amb l'alcalde, Jordi Joan, quan l'Ajuntament va contractar a Xavi Castillo en festes del 2011 i com el rector havia dit que "con el dinero de traer a Xavi Castillo hubiera podido dar de comer a unas cuantas familias de Tavernes", I ací es va sentir responsable : "Per culpa meua no pogueren menjar les families....."  ha dit entre les rialles del públic.
En resum, ple absolut, en la Casa de la Cultura  i un Xavi Castillo en la línia habitual, fent a trossos tota la realitat valenciana i filtran-la en clau d'humor.
-