L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 16 d’abril del 2015

Tavernes participa en la Fira de Barcelona que comença demà fins el diumenge.

Tavernes participarà enguany en la "Fira B-Travel 2015", la tradicional fira catalana de turisme coneguda com "Saló Internacional de Turisme". La presència de Tavernes te lloc dins de la marca Mancomunitat de la Valldigna en l'estand de la Comunitat Valenciana i es produeix 15 anys després de la darrer anada, en l'any 2000. 

El regidor de Turisme, Josep Llácer, de Compromís, ha confirmat la presència vallera i ha dit que "ens presentem dins de la marca Mancomunitat de la Valldigna amb l'objectiu de seguir potenciant els valors turístics de la comarca i de Tavernes, sobre tot en les vessants de natura, cultura, gastronomia i platja. No podem deixar de costat que el públic català representa el 40% del turisme español i que vora un 60% dels visitants decideixen la destinació de vacances en la fira". 

La "Fira B-Travel 2015" es muntarà en el recinte de Montjuïc i tindrà lloc entre els dies 17 i 19 d'abril des de les 10 del matí a les 8 de la vesprada de manera ininterrompuda dirigida tant al sector professional com al públic en general. Els sectors representats són les agències de viatge i majoristes, companyies de transport, el turisme cultural, nàutica, càmping i caravaning, gastronomía, creuers, turisme esportius, entre molts altres. 

La Mancomunitat de la Valldigna Tavernes exposarà a l'estand valencià al costat de les localitat d'Algemesí, Aiora, Cullera, el Puig de Santa Maria i Gandia i amb el recolzament del Patronat Provincial de Turismo "València Terra i Mar". 

Publicat originalment per la Cotorra  l'1 d'abril