L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dilluns, 13 d’abril del 2015

Podemos altera la llista autonòmica triada en primàries.

Podemos ha modificat les candidatures a les Corts eixides de les seues primàries, principalment a la circumscripció d'Alacant. Amb l'objectiu de garantir-li un lloc d'eixida a Josep Francesc Almería, els candidats Antonio Estañ (de Callosa del Segura) i Julio Alejandro Vicente (d'Oriola) han cedit a les pressions de la direcció valenciana de la formació, que lidera Antonio Montiel, i han permès que l'ex-president de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV), que hauria d'haver ocupat el sisè lloc de la llista, passe a ocupar-ne el segon. Estañ, el número dos escollit en primàries, hi anirà de sis, mentre Vicente, de la seua banda, conserva el número quatre que va aconseguir als comicis interns de la formació.

Més informació a:

 http://www.eltemps.cat/ca/notices/2015/04/la-llista-valenciana-de-podem-modificada-9228.php
-

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Podemos ha convertit les primàries en secundàries. El seu cap va dir que Podemos faria primàries “de veritat” i va criticar les de Compromís. Però no va dir que a Compromís les quotes estaven clares des de bon començament i a les llistes tothom partia en igualtat de condicions, cosa molt diferent a Podemos que els membres de la candidatura assenyalada pel dit d'Iglesias, des de Madrid, anaven amb un avantatge considerable.

Anònim ha dit...

Eixe de Simat que tenia locals a Tavernes està en les llistes?

Anònim ha dit...

La dictaura dels de Podemos. Molta democracia interna i primaries però sempre es fà el que manen els jefes. El vot de les bases no val pa res.

Anònim ha dit...

Això de no proclamar-se ni de dretes ni d'esquerres; els dubtes amb la investidura de Susana Díaz, els nervis per l'ascens de Ciutadans, que divideix el vot de càstig al bipartidisme, i altres renuncies al programa promés són símptomes del desvirtuament del projecte inicial de Podem. Només mantenen la identificació amb la Veneçuela chavista i això els passa cada vegada més factura.
Ací, han esborrat part del nom. No sabia si anomenar-se Podemos País Valencià o Podemos Comunitat Valenciana, i per tant, fora discussions i millor repetir el nom a Espanya: Podemos. Si continua aixi cada vegada mirat mes al centre, geogràfic i polític, no és descartable ens ofrene una altre nom: Podemos Regne de València.

Anònim ha dit...

Ai cotorra, (i t’escric a tu, cari, en petit comité, conscient de què, com a bona demòcrata de tota la vida, sí que em censuraràs), cotorreta meua, que baixa has caigut, bagasseta. Jo crec que ja voles a ras de sòl en tots els sentits, la qual cosa molts lamentem, tot i que sols siga perquè ens has privat d’una certa diversitat biològica indispensable per a fer les nostres vides un poc menys tedioses. De fet, i a hores d’ara, et sembles més a una rata de partida que a un pardal exòtic, angelet meu. I és que no es pot passar de la suposada crònica oberta al pamflet folklòric descarat, reina, que la Lola Flores era d’altra galàxia... Però sé que tu eres, no orgullosa, sinó orgullosíssima fins a la flatulència, i cabuda, i obtusa, i supèrbia, i incorregible. Bé, lloro del meu cor, segueix fent País (Valencià, du-du-àaaa, du-du-áaaaa!!!!, i immatriculador, per descomptat), que així arribaràs a realitzar el teu somni (i malson dels demés, cotorreta saberuda)

La Cotorra de la Vall ha dit...

Només dir-te que no hem descobert les Amèriques.
La mateixa noticia ha estat publicada primer que nosaltres en molts mitjans i també digitals. Simplement hem arreplegat informació aliena.
Esperem que vosté com a demòcrata de tota la vida faça arribar als demés mitjans les seus dèries mentals, i quan ho faça no els insulte com ací ha fet. Això queda molt lleig en persones que volen ser assenyades.