L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 22 d’abril del 2015

L'Ajuntament destina 50.000 euros a un nou taller d'ocupació que serà una continuació i complement del taller que finalitza el pròxim juny.


L'Ajuntament de Tavernes destina 50.000 euros a un nou taller d'ocupació. La regidoria de Foment prepara el taller "Revalorització dels recursos turístics naturals de Tavernes" que es vol siga una continuació i complement del taller que finalitza el pròxim juny. 
El regidor de Foment, Josep Llácer, de Compromís ha explicat que el Taller d'Ocupació es configura com a programa mixt d'ocupació i formació i estarà cofinançat pel Fons Social Europeu si s'aprova la sol·licitud vallera. "L'objectiu és millorar l'ocupació de les persones sense treball incloses en un conjunt de col·lectius específics per mitjà de la realització d'obres o servicis d'interés general". 


Josep Llácer ha confirmat que es podran contractar un total de 24 persones, distribuïdes a parts iguals entre dissenyadors de pàgines web, treballs forestals i infraestructura de jardins, amb un cost total del projecte de 275.280 euros, dels quals l'Ajuntament ja va aprovar en el passat plenari una aportació de 50.000 euros. També ha remarcat que "el taller possibilita als alumnes treballadors la realització d'un treball efectiu per mitjà d'un contracte de formació i l'aprenentatge que, junt amb la formació professional ocupacional rebuda, ha de donar-los una qualificació professional afavoridora de la inserció laboral". 

El regidor de Foment ha confirmat que les persones destinatàries del nou programa han de complir com a requisits tindre vint-i-cinc anys o més, estar desocupades i demandants d'ocupació, a més d'estar, registrades en el Servef. Com a col·lectius prioritaris assenyalava les dones, en especial les víctimes de violència de gènere, persones amb discapacitat, persones en situació o risc d'exclusió social, els majors de 55 anys i en desocupació de llarga duració. 

El taller tindrà una durada de sis mesos, en fase única de 960 hores de formació en alternança amb el treball o la pràctica professional, dirigida també a l'aprenentatge, la qualificació i l'adquisició d'experiència professional. 

Josep Llácer ha remarcat que el projecte s'ha contemplat com una contribució a la conservació, restauració, rehabilitació i promoció dels Recursos Naturals Turístics de Tavernes remarcant que "el patrimoni històrico-cultural, arquitectònic i natural s'ha convertit en un gran element diferenciador del turisme, d'ací l'interés en promoure iniciatives com el taller, que efectuarà una posada en valor de Tavernes com a destinació turística".