L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimecres, 22 d’abril del 2015

L'Ajuntament adjudica el contracte de control de les plagues



L'Ajuntament de Tavernes adjudica el contracte del servei de control de plagues en la ciutat i la legionel·la en edificis públics i centres escolars.

La regidora de Serveis Públics, Llum Sansaloni de Compromís, ha adjudicat per procediment negociat sense publicitat el contracte del servei de control de plagues de Tavernes. L’adjudicació s’ha dividit en dos lots, referits el primer al control de la legionel·la en els edificis públics i centres escolars de Tavernes i un segon lot específic per a la lluita contra les plagues. 

La regidoria va convidar a tres empreses, de les quals han presentat oferta les empreses “Companyia de Tratamiento Levante SL”(CTL SL), “José Ramón Ortuno Molins” i “Eco-Tratamientos y Servicios”. 

La resolució final ha estat adjudicar el contracte denominat “lot 1” del servei de control de plagues de Tavernes, referit a l’eradicació de la legionel·la, a José Ramón Ortuño Molins, pel preu de nou mil huit-cents euros (9.800,00€) i el contracte del servei de control de plagues de Tavernes a I'empresa Companyia de Tratamiento Levante SL”(CTL SL) pel preu de 3.083,30€.