L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 30 d’abril del 2015

La primera trobada musical escolar "Musiescola" a Tavernes ha estat un èxit total.



Més de 700 alumnes dels centres públics escolars de Tavernes (Magraner, Sant Miquel, Divina Aurora i Alfàndec), Simat, Benifairó, Xeraco, Alfahuir, Quatretonda i Torrefiel de València han participat al llarg del dia en les activitats musicals de la primera trobada musical "Musiescola" que ha tingut a Tavernes com a seu.

L'Ajuntament de Tavernes ha donat el total complet recolzament a una activitat que s'emmarca dins del projecte de la Conselleria d'Educació per previndre el fracàs escolar, però malgrat això, hem pogut saber de les queixes dels centres perquè al llarg del dia cap responsable de la institució autonòmica ha acudit per comprovar el treball efectuat.
Si que han estat presents el valler Pasqual Pastor, una de les persones més involucrades en les tasques d'organització per fer possible la trabada, així com la regidora d'Educació vallera, Llum Sansaloni, que ha estat pel matí i no ha pogut assistir a la cloenda per motius laborals, i el regidor de Cultura, Evarist Sansaloni, que ha lliurat els diplomes als centres participants i també a les dues alumnes guanyadores del concurs de dibuix per dissenyar el logo "Musiescola" del projecte i que s'ha plasmat també en les samarretes. 

Els centres participants han fet una valoració positiva de la trobada i han qualificat de "gran èxit" l'esdeveniment, un fet que els anima a donar-li continuïtat en pròxim anys en considerar que la trobada "és un aparador per mostrar el conjunt d'activitats musicals que diàriament realitzen els nostres xiquets i xiquetes en els centres educatius i també de la bona tasca del professorat en general i de musica en particular". També han remarcat que "el projecte s'ha complert sobradament. La trobada ha estat un exemple de convivència i de germanor entre alumnes de diversos pobles". 
Diplomes als guanyadors del disseny del logo
Al llarg del dia els centres participants han ofert diverses actuacions musicals que, com ja hem publicat, s'han iniciat aquest mati a la plaça de la Casa de la Cultura, lloc de concentració dels participants. Sobre les 11 del matí, s'ha organitzat una comitiva amb dues batucades i la banda de música de Torrefiel per amenitzat el passacarrer que els ha dut al pavelló multiusos del Vergeret, on s'han realitzat la resta d'actuacions. 

Després de dinar, s'ha efectuat la cloenda de la trobada amb el lliurament de diplomes i la interpretació de "Mirall de Pau" conjuntament pels alumnes i mestres de música,