L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 11 d’abril del 2015

La Generalitat Valenciana deu a l'Ajuntament de Tavernes vora 1'4 milions d'euros.



Mentre l'Ajuntament de Tavernes ha efectuat durant 4 anys una política d'austeritat, procurant sempre no gastar allò que no és té, i gràcies a això s'ha pogut estabilitzar i reflotar un Ajuntament que l'anterior govern va deixar en la ruïna, avui hem sabut que, qui havia de donar exemple, no ho fa i la Generalitat deu a l'Ajuntament vora 1'4 milions d'euros, és a dir, quasi el superàvit municipal de l'any passat, el 2014.
 
La Generalitat Valenciana deu a l'Ajuntament de Tavernes eixa quantitat, vora 1'4 milions d'euros, amb la qual cosa, com ha assenyalat el regidor d'Hisenda, Perfecto Benavent, "l'Ajuntament està funcionant, malgrat els nostres propis problemes econòmics, com el banc de la Generalitat".


Segons les dades municipals, 66.800 euros provenen de l'impagat d'anys endarrerits de l'impost de l'IBI i de les taxes de fem que l'IVVSA no ha fet efectiu dels habitatges propietat de la Generalitat en els carrers Benifairó i Simat.


Uns altres 360.000 son de deute reconegut d'organismes de la Generalitat, però que l'Ajuntament desconeix quan els organismes de la Generalitat efectuaran el pagament. Hi ha uns altres 955.000 euros que no tenen encara la condició de deute reconegut entre els quals, per exemple, estarien els diners que ha hagut d'avançar l'Ajuntament per poder dur a cap el taller d'ocupació.


La quantitat que se li deu a l'Ajuntament de Tavernes és molt semblant al superàvit del pressupost del 2014, uns 1'5 milions. Si la Generalitat complira,  l'Ajuntament de Tavernes no s'hauria vist en l'obligació de signar una pòlissa de tresoreria  600.000 euros per fer front al pagament de proveïdors i aquests hagueren pogut cobrar més prompte.

.


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Quina ruina

Anònim ha dit...

No es pot condonar el deute de l'Ajuntament amb el de la Generalitat?