L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 24 d’abril del 2015

IV Fira Solidària del Llibre d'Ocasió



Càritas Interparroquial ha organitzat i ens convida a participar en la IV Fira Solidària del LLibre d'Ocasió. Per tant, ens esperen el divendres, dia 24, al Mercat Municipal a partir de 17:00 hores fins a les 20:30 hores, i ens recorden que a més de comprar llibres podrem gaudir d’un bon assortit de coques i dolços per a berenar així com d’animacions. 

És una activitat en la que tots podem participar de diverses maneres: per una part aportant llibres de lectura que tenim per casa i que ja ens els hem llegit i per altra assistint a comprar-ne..... però a més a més, es participa en el que per a Càritas es considera el més important; sensibilitzant-se i conscienciant-se de que en un poc que aportem cadascú de nosaltres es poden posar solució a molts problemes.

Aquesta campanya, com totes les campanyes que organitzem des de Càritas, és una invitació a construir una fraternitat compromesa, que té la seua arrel en la nostra en la nostra condició comú de ser persones d’una sola família, amb la mateixa dignitat i drets, i per tant cridats a “ desitjar, buscar i tindre cura dels bens dels demes” ... interpel·lant-nos a nos ser còmplices en la indolència i a viure bolcats en la realitat que vivim, en la de les persones que veuen retallats els seus drets cada dia.

Des dels nostres projectes tant assistencials ( Rober, Economat) com formatius ( Reforç escolar, Escola de pares i mares, ....) busquem acompanyar a aquelles persones més vulnerables però, la nostra acció pretén anar més enllà i busca commoure’ns front a les injustícies quotidianes d’un estil de vida còmode i superficial, la nostra dignitat humana no pot ocupar-se sols del que es nostre, no podem quedar-nos indiferents davant el malbaratament dels poderosos i la fam dels més necessitats.

És el moment de sensibilitzar-nos, de despertar la nostra consciencia front a totes aquelles desigualtats existents i demanar respostes. En aquest món hi ha més que suficient per a que a ningú li falte el necessari per a poder viure en dignitat, es necessari un repartiment més equitatiu.

Aprofitem aquesta nota per mencionar que el pròxim 23 d’abril ja fa cinc anys que obrirem l’Economat i que durant aquestos anys hem repartit 300.400 quilos en aliments i productes de neteja entre les 456 famílies ateses.
Segons la nota remesa per Càritas