L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 13 d’abril del 2015

Doble pòdium per Empar Felix en l'inici de la copa d'Espanya

Gran actuació d’Empar Fèlix Tur, ciclista júnior de Tavernes i corredora de l'equip Castillo de Onda, en les dues primeres proves puntuables de la Copa d’Espanya de fèmines Cofidis, celebrades a Fontiveros (Àvila) i Zamora aquest cap de setmana.

En la primera prova a Fontiveros, en un recorregut pla de 55 Km, malgrat que va punxar, va aconseguir enllaçar amb el pilot i va fer segona a l’esprint.

Diumenge a Zamora, Empar es va classificar en tercera posició. La cursa tenia 64 Km amb un recorregut trencacames i amb dos ports de muntanya. La duresa de la prova va fer que només acabaren 26 de les 52 ciclistes júniors que van començar. La Copa d’Espanya continuarà el dia 2 de maig a Villasana de Mena (Burgos).