L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 29 d’abril del 2015

Compromís proposa iniciar pressupostos participatius en la pròxima legislatura



Compromís, després d’haver  sanejat les arques municipals, proposa un Ajuntament de Tavernes amb pressupostos participatius. 

El pressupost participatiu és el mecanisme de democràcia directa que permet als ciutadans influir i decidir sobre com l’Ajuntament ha de gastar allò que ingressa dels nostres impostos, però també quines mesures públiques s’han d’aplicar per tal d’aconseguir una política fiscal justa. 

Els pressupostos participatius obriran l’elaboració dels comptes a tota la ciutadania i tothom decidirà sobre com s’ingressen i es gasten els recursos públics.

Remés per Compromís

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Ho decidiran? Com ho decidiran? Decidiran totes les partides del pressupost?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Pensem que eres conscient que s'està parlant de partides que depenen de voluntats politiques com són inversions, prioritzar obres a realitzar, etc.

Hi ha altres (sous, pagaments a bancs...) que saps que no.

Anònim ha dit...

Pues quan incloguen les decisions eixes (que sé que no) entre les ciutadanes,els votaré.
Dins de les despeses fixes,hi han sous fixes i altres variables. En quant a sous: subvencions,auxiliars estiu,productivitats,hores extres,extinció o afegir places,que depenen exclussivament de decissions polítiques,així com si s'amortitzen o es demanen nous prèstecs a bancs. Com veus,quasi tot es pot democratitzar,encara que crec que no ibnteressarà massa als polítics casta. El poder,en mà del poble,no només a les urnes cada 4 anys,si pensàreu açò no havereu tret la notícia a punt d'eleccions,feu-ho el 25 de maig.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Tantes coses que hi ha i només parles dels funcionaris, que tenen el sou marcat en els pressupostos de l'Estat?.

Anònim ha dit...

Altre salvapatries que ho arreglarà tot.
No tens ni idea de com funciona l'administració. Ni saps que es i que fa un funcionari.
El teu problema, si vols reconeixer-ho, es que coexisteixes amb una societat amb la que no convius.