L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.937
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:36.452

dimecres, 8 d’abril del 2015

"Amb valentia", lema de la campanya electoral de Compromís


La candidata a la presidència a la Generalitat, Mónica Oltra, ha remarcat que Compromís és l'única formació amb el centre de decisió ubicat al País Valencià.

Ho ha dit en l'acte de Compromís que ha fet públic el lema de campanya per a les eleccions autonòmiques i municipals al País Valencià, que serà "Amb valentia". En conferència de premsa, la candidata a la Generalitat Valenciana, Mónica Oltra, el número dos de la llista per València, Enric Morera i el candidat a la batllia de la ciutat, Joan Ribó, han defensat caràcter estrictament valencià de la formació.
 
Compromís enfocarà les eleccions autonòmiques i municipals del pròxim 24 de maig tractant de valencianitzar la campanya i presentant-se com una formació a la qual "no vindrà ningú de Madrid, Catalunya o Castella la Manxa a dir-nos què hem de fer" i que, a més sap "gestionar la pluralitat", davant un horitzó multipartidista en les Corts i amb una clara possibilitat que ningú aconseguisca la majoria absoluta.

El lema del cartell d'Oltra, 'La teua presidenta' deixa ben clar que la seua intenció és governar els valencians en els pròxims quatre anys. "No volem ser la crossa de ningú", ha exposat la candidata que ha advertit que són conscients que "la situació és molt difícil i costarà redreçar" la gestió del PP que "ha deixat molta desolació".