L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dissabte, 28 de març del 2015

S'inaugura la "III Fira de la Valldigna"


 Aquest matí, amb la presència de les autoritats dels quatre pobles de la Valldigna, s'ha inaugurat a Simat la "III Fira de la Valldigna" que té com a objectius promoure la gastronomia, donar a conéixer els productes de la Valldigna, a més d'oferir activitats i actuacions musicals de grups i formacions valldignenses. 

A les 11 del matí, i amb l'acompanyament de la Colla de Dolçainers i Tabaleters de la Valldigna s'ha inaugurat la fira, que ha estat seguida per l'obertura de les casetes i la visita a les mateixes per les autoritats, que han pogut degustar alguns del productes típics que s'hi mostraven. També hem pogut conéixer de forma abreujada un vídeo promocional sobre la Valldigna que ha aprofitat les tecnologies més actuals i mitjans aeris per enregistrar les seues imatges. 
 
 
El Grup de Balls Populars la Vall de Tavernes ha amenitzat després la visita amb una actuació on ha oferit exemples del nostre folklore, seguint després una actuació de la xaranga "Bon Pardal".

El temps ha acompanyat l'esdeveniment, cosa que no podem dir igual del públic que no ha assistit aquest matí en gran quantitat a l'acte, encara que es de preveure que la cosa s'anime aquesta vesprada, quan a partir de les 6 i a les portes del cenobi cistercenc, Dani Miquel oferesca als xiquets una sessió de contacontes.
-