L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimarts, 24 de març del 2015

Compromís presentarà mes de 370 candidatures a les eleccions municipals

Candidatura local
Compromís presentarà candidatures en més de 370 municipis, el 70% de les localitats valencianes i més del 80% de la població

Compromís té ja articulades per a les eleccions del 24 de maig 370 candidatures, 70 més que en el 2011 gràcies a l'augment de simpatitzants i militants, que en quatre anys han passat de 6.000 a 16.279, segons fonts de la coalició. La formació que presentarà a Mònica Oltra com a candidata a la Generalitat i a Enric Morera com a segon confia que la presència municipalista arrossegament el vot autonòmic. 


Les eleccions municipals coincideixen amb les autonòmiques i facilita que l'estirada dels ajuntaments capten vots per a la Generalitat i no quedar a costa de l'impacte de les televisions estatals a les quals només accedeixen partits amb seu a Madrid o Barcelona.
La coalició confia a tornar a ser la tercera força política, després d'haver quedat en un sisè lloc en els passats comicis europeus.

Amb aquestes dades, Compromís es convertirà segurament en el tercer partit en implantació territorial en les comarques valencianes, després d'haver aconseguit completar llistes pròpies en la majoria d'ajuntaments de més de 10.000 habitants, on es concentra més del 80 % de la població. Els probablement més de 370 candidatures es presentaran amb la marca Compromís, fet que no va succeir en les passades eleccions en presentar-se col·lectius amb les marques Bloc i Iniciativa, que va anar el cas de Tavernes.